T17

  • outside
  • inside
  • T17-Day 2020
  • T17-Night 2020
  • cutaway-print

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Magnetron, Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler
Maximum lengte 615 cm
Maximum passagiers 3
Alleen beschikbaar in Vancouver, Calgary
Kwaliteit Basis

Babystoel of stoelverhoger kan in dit campertype geplaatst worden en wordt bevestigd middels een 3-puntsgordel. Je dient zelf de babystoel/kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes in dit campertype

360° tour

Video

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 203 cm 152 cm
Dinette 193 cm 73 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Askja.